Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.694
Н 14
.
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 02.12.2016 / Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-17

УДК
664.694

Кл.слова (ненормированные): кріопаста -- морква -- гарбуз -- каротиноїди -- водно-спиртові екстракти -- макаронні вироби -- криопаста -- морковь -- тыква -- каротиноиды -- водно-спиртовые экстракты -- макаронные изделия --
Доп. точки доступа: