Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 02.12.2016 / Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.694
Кл.слова (ненормированные): кріопаста -- морква -- гарбуз -- каротиноїди -- водно-спиртові екстракти -- макаронні вироби -- криопаста -- морковь -- тыква -- каротиноиды -- водно-спиртовые экстракты -- макаронные изделия -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)