Розробка модифікованого методу випробування вин на схильність до незворотних колоїдних помутнінь [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.07 Технологія продуктів бродіння : захищена 25.11.1997 / О. Б. Моренко ; наук. керівник В. Г. Гержикова ; Ін-т винограду і вина Магарач. - Ялта : [б. в.], 1997. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
УДК
663.258.4
661.182
Кл.слова (ненормированные): метод випробування -- карбоксильні катіоніти -- білки -- поліфеноли -- полісахариди -- комплекс біополімерів -- виноматеріали -- мутність -- тестування -- метод испытания -- карбоксильные катиониты -- белки -- полифенолы -- полисахариды -- комплекс биополимеров -- виноматериалы -- мутность -- тест -- a method for testing -- ion-exchange resins -- proteins -- polyphenois -- polysaccharides -- biopolymer complex -- wine materials -- turbidity -- test -- Доп. точки доступа: Гержикова, В. Г.\наук. керівник\ Ін-т винограду і вина Магарач
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)