Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.02.2006 / О. В. Гаврилов ; наук. керівник М. В. Гуртовой ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - Б. ц.
УДК
664.8.022.1
Ключові слова: кісточкові плоди -- подрібнення -- роторна дробарка -- якість подрібнення -- косточковые плоды -- измельчение -- роторная дробилка -- качество измельчения -- drupes -- crushing -- rotary -- crucher -- crushing quality -- Додаткові точки доступу: Гуртовой, Микола Володимирович\наук. керівник\ Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)