Удосконалення процесу формування готової продукції в технології сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 25.10.2013 / І. В. Брославцева ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
664.71
Кл.слова (ненормированные): сортовий помел -- нові сорти борошна -- показники якості -- індивідуальні потоки -- цільове призначення -- борошно -- листкові вироби -- кондитерські вироби -- сортовой помол -- новые сорта муки -- показатели качества -- индивидуальные потоки -- целевое назначение -- мука -- слоеные изделия -- кондитерские изделия -- Доп. точки доступа: Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)