Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
637.354.84
П 85
Прядко , Ольга Анатоліївна
.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер 2010
[Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / О. А. Прядко . -
Луганськ : [б. в.]
,
2010
. -
20
с. - Б. ц.
УДК
637.354.84
330.12
Ключові слова:
біологічна ціність
--
дієтичні добавки
--
еламін
--
мінеральні речовини
--
молоко
--
споживні властивості
--
чедер
--
биологическая ценность
--
диетические добавки
--
эламин
--
минеральные вещества
--
потребительские свойства
--
чеддер
--
biological value
--
dietary supplements
--
elamine
--
minerals
--
milk
--
consumer properties
--
cheddar
--
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання