Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.644.2
П 58
.
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.05.2013 / С. Ю. Попова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18

УДК
664.644.2

Кл.слова (ненормированные): вторинні продукти -- переробка картоплі -- картопляна добавка -- попередня активація дріжджів -- дріжджове тісто -- борошняні вироби -- вторичные продукты -- переработка картофеля -- картофельная добавка -- предварительная активация дрожжей -- дрожжевое тесто -- мучные изделия --
Доп. точки доступа: