Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природи та їх використання в кондитерських виробах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 21.06.2013 / А. М. Григоренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-19
УДК
664.144
Кл.слова (ненормированные): желейні напівфабрикати -- збивні напівфабрикати -- агар -- фурцеларан -- желатин -- модифіковані крохмалі -- драглеутворення -- кондитерські вироби -- желейные полуфабрикаты -- сбивные полуфабрикаты -- фурцелоран -- модифицированные крахмалы -- драглеобразование -- кондитерские изделия -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)