Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини у виробництві цукатів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.06.2025 / І. О. Гузьова ; наук. конс. В. М. Атаманюк ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2025. - 40 с. - Бібліогр.: с. 34-37. - Б. ц.
УДК
664.854.035.5
Ключові слова: теплообмін -- масообмін -- харчова рослинна сировина -- тепломасообмін -- насичення -- сушіння -- гідродинаміка -- кінетика -- дегідратація -- вологість -- ефективні коефіцієнти дифузії -- коефіцієнт масовіддачі -- теплообмен -- массообмен -- пищевое растительное сырье -- тепломассообмен -- насыщение -- сушка -- гидродинамика -- кинетика -- дегидратация -- влажность -- эффективные коэффициенты диффузии -- коэффициент массоотдачи -- heat transfer -- mass transfer -- food plant raw materials -- heat and mass transfer -- saturation -- drying -- hydrodynamics -- kinetics -- dehydration -- humidity -- effective diffusion coefficients -- mass transfer coefficient -- Додаткові точки доступу: Атаманюк, Володимир Михайлович\наук. конс.\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)