Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 04.06.2015 / О. В. Котляр ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.3
Кл.слова (ненормированные): напівфабрикат сухий жировмісний -- піноемульсійна структура -- солодкі страви -- поверхнево-активні речовини -- піноутворююча здатність -- полуфабрикат сухой жиросодержащий -- пиноэмульсионная структура -- сладкие блюда -- поверхностно-активные вещества -- пенообразующая способность -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)