Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6
Ш 95
.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів : захищена 18.06.2009 / О. С. Шульга ; наук. керівник В. М. Ковбаса ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.

УДК
664.6

Кл.слова (ненормированные): екструзійні картоплепродукти -- високотемпературна екструзія -- основна сировина -- додаткова сировина -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- экструзионные картофелепродукты -- высокотемпературная экструзия -- основное сырье -- дополнительное сырье -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- extrusion potato products -- high-temperature extrusion -- the basic raw materials -- additional raw materials -- food value -- taste -- smell -- colour -- consistence indicators -- physical and chemical indicators --
Доп. точки доступа: