Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів : захищена 18.06.2009 / О. С. Шульга ; наук. керівник В. М. Ковбаса ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2009. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
УДК
664.6
Кл.слова (ненормированные): екструзійні картоплепродукти -- високотемпературна екструзія -- основна сировина -- додаткова сировина -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- экструзионные картофелепродукты -- высокотемпературная экструзия -- основное сырье -- дополнительное сырье -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- extrusion potato products -- high-temperature extrusion -- the basic raw materials -- additional raw materials -- food value -- taste -- smell -- colour -- consistence indicators -- physical and chemical indicators -- Доп. точки доступа: Ковбаса, Володимир Миколайович\наук. керівник\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)