Вплив якості сировини на збереження і обсяги плодоовочевої продукці, закладеної на зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продуктів рослинництва : захищена 09.07.1998 / Г. М. Турбіна ; наук. керівник В. Й. Іванченко ; Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта : [б. в.], 1998. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.
УДК
631.563.9
635.073
633/635
Ключові слова: бульби -- плодоовочева продукція -- стандарт -- нестандарт -- технічний брак -- відходи -- абсолютний відхід -- тривале зберігання -- вихід продукції -- клубни -- плодоовощная продукция -- технический брак -- отходы -- абсолютный отход -- длительное хранение -- выход продукции -- tubers -- fruit and vegetable products -- standard -- non-standard -- technical waste -- waste products -- absolute waste -- long-period storage -- production output -- Додаткові точки доступу: Іванченко, Вячеслав Йосипович\наук. керівник\ Ін-т винограду і вина "Магарач"
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)