Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

631.563.9
Т 90
.
Вплив якості сировини на збереження і обсяги плодоовочевої продукці, закладеної на зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продуктів рослинництва : захищена 09.07.1998 / Г. М. Турбіна ; наук. керівник В. Й. Іванченко ; Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

УДК
631.563.9
635.073
633/635

Ключові слова: бульби -- плодоовочева продукція -- стандарт -- нестандарт -- технічний брак -- відходи -- абсолютний відхід -- тривале зберігання -- вихід продукції -- клубни -- плодоовощная продукция -- технический брак -- отходы -- абсолютный отход -- длительное хранение -- выход продукции -- tubers -- fruit and vegetable products -- standard -- non-standard -- technical waste -- waste products -- absolute waste -- long-period storage -- production output --
Додаткові точки доступу: