Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 15.06.2006 / Н. І. М’ячикова ; наук. керівник Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31296 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
635.8
664.848
641.8
Кл.слова (ненормированные): культивовані гриби -- глива звичайна -- шапка -- ніжка -- напівфабрикат -- порошкоподібний напівфабрикат -- напівфабрикат з грибів -- термооброблений напівфабрикат -- напівфабрикат з гливи -- зтп-сушіння -- кулінарна продукція -- культивируемые грибы -- вешенка обыкновенная -- шляпка -- ножка -- полуфабрикат -- порошкообразный полуфабрикат -- полуфабрикат из грибов -- термообработанный полуфабрикат -- полуфабрикат из вешенки -- стп-сушка -- кулинарная продукция -- cultivated pleurotus ostreatus -- pleurotus ostreatus mushrooms -- hat -- leg -- ready-to-cook product -- powder-like intermediate product -- product from mushrooms -- thermally processed ready-to-cook product -- product from pleurotus ostreatus -- culinary products -- Доп. точки доступа: Крайнюк , Людмила Миколаївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі