Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.656
Ч-48
.
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 18.05.2012 / В. В. Черкашина ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17

УДК
664.656

Кл.слова (ненормированные): напівфабрикати -- заморожені напівфабрикати -- тістові напівфабрикати -- рослинна сировина -- товарознавчі властивості -- заморожування -- холодильне зберігання -- полуфабрикаты -- замороженные полуфабрикаты -- тестовые полуфабрикаты -- растительное сырье -- товароведческие свойства -- замораживание -- холодильное хранение --
Доп. точки доступа: