Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолдженого м'яса [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.14 Холодильна технологія харчових продуктів : захищена 10.06.1999 / Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд ; наук. керівник В. П. Кочетов ; Одес. держ. акад. холоду. - Одеса : [б. в.], 1999. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14. - Б. ц.
УДК
637.513.8
621.565.9
Ключові слова: холодильна технологія -- еколого-енергетична оцінка -- аналіз -- емісія -- глобальне потепління -- термодинаміка волого повітря -- гашення -- перехоплення -- холодильная технология -- эколого-энергетическая оценка -- анализ -- эмиссия -- глобальное потепление -- термодинамика влажного воздуха -- гашение -- перехват -- refrigerating technology -- ecology and energy assessment -- analysis -- emission -- global warming -- thermodynamics of moist air -- slaking -- intercept -- Додаткові точки доступу: Кочетов, Валентин Петрович\наук. керівник\ Одес. держ. акад. холоду
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)