Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 28.01.2009 / Р. І. Олексенко ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
338.439.4
637.52
339.137.2
Кл.слова (ненормированные): м`ясопереробні підприємства -- конкуренція -- конкурентоспроможність -- методичні підходи -- організаційно-економічні засади -- фактори -- мясоперерабатывающие предприятия -- конкуренция -- конкурентоспособность -- методические подходы -- организационно-экономические основы -- факторы -- meat of processing -- enterprises -- competition -- competitiveness -- methodical approaches -- organisationally-economic bases -- factors -- Доп. точки доступа: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)