Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 12.04.2013 / Н. С. Чехова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664
Кл.слова (ненормированные): печериці -- насіння гарбуза -- напівфабрикат -- м'ясні фарші -- функціонально-технологічні властивості -- моделювання -- шампиньоны -- семена тыквы -- полуфабрикат -- мясные фарши -- функционально-технологические свойства -- моделирование -- Доп. точки доступа: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)