Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 28.05.2009 / В. О. Коваленко ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31278 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 23-29
УДК
637.52
577.152.34
Кл.слова (ненормированные): протомегатерин г20х -- папаїн -- композиція препаратів -- ферментні препарати -- ферментативний протеоліз -- м’ясна сировина -- підвищений вміст -- сполучна тканина -- м’ясні напівфабрикати -- м’ясні кулінарні вироби -- папаин -- композиция препаратов -- ферментные препараты -- ферментативный протеолиз -- мясное сырье -- повышенное содержание -- соединительная ткань -- мясные полуфабрикаты -- кулинарные мясные изделия -- protomegaterin g20x -- papain -- composition of preparations -- enzymatic preparations -- enzymatic proteolysis -- raw meat with high level -- connecting tissue -- meat culinary products -- Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі