Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин : захищена 16.11.2005 / О. В. Точкова ; наук. керівник В. Ю. Виговський ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.
УДК
664.154
Кл.слова (ненормированные): дифузійний сік -- термоактивований глауконіт -- декстран -- адсорбція -- знебарвлення -- чистота -- диффузионный сок -- термоактивированный глауконит -- адсорбция -- обесцвечивание -- diffusion juice -- termoactivy of glauconate -- dextrane -- deblooming -- purity -- Доп. точки доступа: Виговський, Валерій Юрійович\наук. керівник\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)