Облік та контроль виробничих запасів (на матеріалах підприємств хлібопекарного виробництва) [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 24.01.2007 / І. І. Афанас’єва ; наук. керівник П. Є. Житний ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40525 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-13 . - Б. ц.
УДК
657.421.1
664.64
Кл.слова (ненормированные): облік -- контроль -- виробничі запаси -- хлібопекарне виробництво -- управління запасами -- аналітичний облік -- бюджетування -- модель -- учет -- производственные запасы -- хлебопекарное производство -- управление запасами -- аналитический учет -- бюджетирование -- accounting -- control -- productive supplies -- bread production -- the management of supplies -- analytical accounting -- budgeting -- model -- Доп. точки доступа: Житний , Павло Євгенович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі