Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 24.03.2011 / Н. Ю. Балацька ; наук. керівник Л. П. Малюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - Бібліогр.: с. 11-13
УДК
664.85
Кл.слова (ненормированные): соуси -- малина -- бузина -- салеп -- загусник -- консистенція -- ароматична сировина -- біологічно активні речовини -- стабілізуючий ефект -- соусы -- малина -- бузина -- загуститель -- консистенция -- ароматическое сырье -- биологически активные вещества -- стабилизирующий эффект -- sauces -- raspberry -- elder -- salep -- thickening agent -- consistency -- aromatic raw material -- bioactive matters -- stabilizing effect -- Доп. точки доступа: Малюк, Людмила Петрівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)