Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8.047
Я 46
.
Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 04.03.2009 / Р. Л. Якобчук ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 19 с. - Бібліогр.: с. 15-16

УДК
664.8.047
663.123

Кл.слова (ненормированные): вихідні пивні дріжджі -- деструктуровані пивні дріжджі -- кінетика -- вібропсевдозріджений шар -- інертний матеріал -- сушіння -- розпилювання -- теплообмін -- вологовміст -- исходные пивные дрожжи -- деструктурированные пивные дрожжи -- кинетика -- вибросжиженный слой -- инертный материал -- сушение -- распыление -- теплообмен -- влагосодержание -- initial beer yeast -- destructured beer yeast -- kinetics -- vibroliquefied a layer -- inert material -- drying -- spraying -- heat-mass exchange -- moisture load --
Доп. точки доступа: