Розробка технології плавлених сирних продуктів і дрібнодисперсних ароматичних добавок з використанням заморожування і кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 25.12.2012 / О. О. Юр'єва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19
УДК
637.338.4
Кл.слова (ненормированные): заморожування -- кріомеханодеструкція -- тверді сичугові сири -- часник -- вільні амінокислоти -- ароматичні речовини -- дрібнодисперсні добавки -- плавлені сирні продукти -- сирні начинки -- соуси-дресинги -- замораживание -- криомеханодеструкция -- твердые сычужные сыры -- чеснок -- свободные аминокислоты -- ароматические вещества -- мелкодисперсные добавки -- плавленые творожные продукты -- творожные начинки -- соусы-дрессинги -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)