Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 06.07.2006 / Л. М. Євса ; наук. керівник Ю. П. Павленко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
УДК
637.1.02
Кл.слова (ненормированные): знепилення газів -- вихровий апарат -- поля швидкості -- сухе молоко -- дисперсність -- фізико-механічні властивості -- ефективнісь знепилення -- обеспыливание газов -- вихревой аппарат -- поля скоростей -- дисперсность -- сухое молоко -- физико-механические свойства -- эффективность -- dedusting of gases -- rotational apparatus -- fields of velocities -- dispersibility -- dried milk -- physical properties -- mechanical properties -- operation efficiency -- Доп. точки доступа: Павленко, Юрій Павлович\наук. керівник\ Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)