Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.662
З-93
.
Удосконалення технології житньо-пшенічного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / В. І. Зуйко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18

УДК
664.662

Кл.слова (ненормированные): прискорена технологія -- ферментний препарат -- полікомпонентний підкислювач -- житньо-пшеничний хліб -- ускоренная технология -- ферментный препарат -- поликомпонентный подкислитель -- ржано-пшеничный хлеб --
Доп. точки доступа: