Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 22.11.2019 / А. І. Кашперська ; наук. керівник Н. С. Ковалевська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 25 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40453 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-22. - Б. ц.
УДК
657.6
640.43
Кл.слова (ненормированные): внутрішній контроль -- ресторанне господарство -- організація діяльності -- функції -- оцінка ефективності -- інформаційне забезпечення -- управління -- внутренний контроль -- ресторанное хозяйство -- организация деятельности -- функции -- оценка эффективности -- информационное обеспечение -- управление -- internal control -- restaurant subsector -- organization of activities -- functions -- performance evaluation -- information provision -- management -- Доп. точки доступа: Ковалевська, Надія Сергіївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі