Розробка біохімічних критеріїв оцінки пивоварних якостей хмелю та ефективної технології його використання в пивоварінні [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.07 Технологія продуктів бродіння : захищена 23.04.1997 / М. І. Ляшенко ; наук. конс. А. Є. Мелетьєв ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 47 с. - Бібліогр.: с. 42-46. - Б. ц.
УДК
664.423
633.791
Кл.слова (ненормированные): хміль -- пиво -- гіркі речовини -- альфа-кислоти -- бета-кислоти -- ізо-альфа-кислоти -- ефірна олія -- поліфеноли -- ізомеризація альфа-кислот -- ідентифікація сорту -- хмель -- пиво -- горькие вещества -- альфа-кислоты -- бета-кислоты -- изо-альфа-кислоты -- эфирное масло -- полифенолы -- изомеризация альфа-кислот -- идентификация сорта -- hops -- beer -- bitter compounds -- alpha-acids -- beta-acids -- iso-alpha-acids -- essential oils -- polyphenoles -- isomerisation of alpha-acids -- identification of hop varieties -- Доп. точки доступа: Мелетьєв, А. Є.\наук. конс.\ Укр. держ. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)