Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 11.02.2005 / Н. С. Метельська ; наук. керівник Г. Б. Рудавська ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2005. - 22 с. - Бібліогр.: с. 19. - Б. ц.
УДК
637.35.04
613.292
Ключові слова: плавлений сир -- кисломолочний сир -- сичуговий сир -- біологічна цінність -- нетрадиційна сировина -- товарознавча характеристика -- плавленый сыр -- творог -- сычужный сыр -- биологическая ценность -- нетрадиционное сырьё -- товароведная характеристика -- melted cheese -- cheese of sour milk -- maw-based cheese -- biological value -- non-traditional raw material -- merchandising specification -- Додаткові точки доступу: Рудавська, Ганна Богданівна\наук. керівник\ Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)