Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6
Г 12
.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 19.10.2005 / Т. В. Гавриш ; наук. керівник О. М. Сафонова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17

УДК
664.6

Кл.слова (ненормированные): пшеничне борошно -- лимонна кислота -- оцтова кислота -- гліцерин -- хлібобулочні вироби -- пшеничная мука -- лимонная кислота -- уксусная кислота -- глицерин -- хлебобулочные изделия -- wheaten flour -- lemon acid -- organic acid -- glycerin -- bakery products --
Доп. точки доступа: