Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

665.52
Ж 74
.
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси й обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв : захищена 07.06.2006 / І. В. Житнецький ; наук. керівник В. Л. Яровий ; Харків. нац. ун-т харч. технологій. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17

УДК
665.52

Кл.слова (ненормированные): ефірна олія -- м'ята перцева -- мікрофільтрація -- мембрана -- концентрування -- проникність -- селективність -- эфирное масло -- мята перечная -- микрофильтрация -- мембрана -- концентрирование -- проницаемость -- селективность -- essential mint oil -- microfiltration -- membrane -- concentration -- penetration -- selectivity --
Доп. точки доступа: