Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.696
З-33
.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.06.2013 / О. В. Запотоцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-19

УДК
664.696

Кл.слова (ненормированные): екструдовані продукти -- сухі сніданки -- екструзія -- коекструзія -- нетрадиційна сировина -- гідроколоїди -- пектин -- модифікований крохмаль -- фруктова начинка -- біологічна цінність -- амінокислотний склад -- стабілізаційні системи -- клітковина -- сочевиця -- квасоля -- экструдированные продукты -- сухие завтраки -- экструзия -- коэкструзия -- нетрадиционное сырье -- гидроколлоиды -- модифицированный крахмал -- фруктовая начинка -- биологическая ценность -- аминокислотный состав -- стабилизационные системы -- клетчатка -- чечевица -- фасоль --
Доп. точки доступа: