Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 14.06.2011 / М. П. Бодак ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], 2011. - 20 с.
УДК
664.6
Кл.слова (ненормированные): пряники заварні -- антиоксидантні властивості -- імбир -- молочні продукти -- продукти солодорощення -- морська капуста -- ренгенофазний аналіз -- дифрактограми -- полімерні матеріали -- пряники заварные -- антиоксидантные свойства -- имбирь -- молочные продукты -- продукты солодовыращивания -- морская капуста -- рентгенофазный анализ -- дифрактограммы -- полимерные материалы -- Доп. точки доступа: Львів. комерц. акад.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)