Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 11.12.2019 / Г. В. Новік ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц.
УДК
664.682
634.5
664.696.3
Кл.слова (ненормированные): печиво пісочне здобне -- комбінована жирова основа -- шрот кедрового горіха -- шрот волоського горіха -- рідка олія -- емульсія -- печенье песочное сдобное -- комбинированная жировая основа -- шрот кедрового ореха -- шрот грецкого ореха -- жидкое растительное масло -- эмульсия -- shortbread biscuits -- pine nut meal -- walnut meal -- technology -- liquid oil -- emulsion -- Доп. точки доступа: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)