Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.871-027.38
П 91
.
Удосконалення технології напівфабрікату для супів-пюре [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 24.10.2018 / О. С. Пушка ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18

УДК
664.871-027.38

Кл.слова (ненормированные): напівфабрикат -- суп-пюре -- емульгатор -- крохмаль модифікований -- структуроутворювач -- полуфабрикат -- суп-пюре -- эмульгатор -- крахмал модифицированный -- структурообразователь -- semi-finished product -- puree soup -- emulsifier -- modified starch -- structure forming agent --
Доп. точки доступа: