Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / С. О. Ленерт ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Б. ц.
УДК
006.83
664.849
Ключові слова: безпечність товарів -- нітрати -- овочево-сиркові пасти -- радіонукліди -- солі важких металів -- фітостероли -- формування якості -- безопасность товаров -- нитраты -- овоще-творожные пасты -- радионуклиды -- соли тяжелых металлов -- фитостеролы -- формирование качества -- product safety -- nitrates -- vegetable and cottage cheese pastes -- radionuclides -- salts of heavy metals -- phytosterols -- quality formation -- Анотація: Встановлено сортові та морфологічні особливості накопичення білими коренеплодами нітратів, радіонуклідів, солей важких металів, щавелевої кислоти та оксалатів, псоралену, розроблено способи їх зниження, які водночас є засобами стабілізації кольору під час переробки корнеплодів. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т