Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Д. П. Антюшко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Б. ц.
УДК
613.2.032.33
006.015.5
Кл.слова (ненормированные): безпечне харчування -- безпечність товарів -- біологічна цінність -- ентеральне харчування -- фізіологічна ефективність -- якість харчових продуктів -- якість -- безопасность питания -- безопасность товаров -- биологическая ценность -- энтеральное питание -- физиологическая эффективность -- качество пищевых продуктов -- качество -- safe food -- product safety -- biological value -- enteral nutrition -- physiological efficiency -- quality of food products -- quality -- Аннотация: Роботу присвячено науковому обгрунтуванню критеріїв, за якими оптимізовано нутрієнтний склад сухих розчинних продуктів для ентерального харчування людей із соматичними захворюваннями та травмами упродовж лікувального і відновлюваного періодів. Доп. точки доступа: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т