Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.05.2012 / М. М. Чуйко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
УДК
664.694
Кл.слова (ненормированные): макаронні вироби -- напівфабрикат кістковий харчовий(нкх) -- товарознавча оцінка -- біоорганічні сполуки кальцію -- макаронне тісто -- макаронные изделия -- полуфабрикат костный пищевой (нкв) -- товароведческая оценка -- биоорганические соединения кальция -- макаронное тесто -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)