Наукові основи та апаратне забезпечення безвідходної переробки кісткової сировини в продукти харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів , 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 24.06.1997 / О. І. Черевко ; наук. конс. М. І. Беляєв ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 1997. - 32 с. - Бібліогр.: с. 26-31. - Б. ц.
УДК
637.514.7.03
Кл.слова (ненормированные): кісткова сировина -- продукти харчування -- безвідходна технологія -- напівфабрикати -- кулінарні вироби -- костное сырьё -- продукты питания -- безотходная технология -- полуфабрикаты -- кулинарные изделия -- bone raw material -- food -- waste-free technology -- semi-finished products -- culinary products -- Доп. точки доступа: Беляєв, Михайло Іванович\наук. конс.\ Одес. держ. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)