Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 23.05.2017 / К. О. Белінська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2017. - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-21
УДК
641.56
637.144
Ключові слова: функціональне дитяче харчування -- молоко сухе овече -- молоко сухе кобиляче -- молочно-борошняні каші -- сухі молочні суміші -- функциональное детское питание -- молоко сухое овечье -- молоко сухое кобылье -- молочно-мучные каши -- сухие молочные смеси -- Анотація: Робота присвячена удосконаленню технології сухих дитячих сумішей та молочно-борошняних каш на основі кобилячого та овечого молока. Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)