Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 20.05.2011 / О. Ю. Лисиця ; наук. керівник І. І. Петухов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30899 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
УДК
664.85.037.52
536.244
Кл.слова (ненормированные): швидке заморожування -- дифузія розчинених речовин -- кристалізація -- поле температури -- поле швидкості -- швидкоморозильний тунельний апарат -- быстрое замораживание -- диффузия растворенных веществ -- кристаллизация -- поле температуры -- поле скорости -- скороморозильный туннельный аппарат -- fast freezing -- diffusion of cut-in matters -- crystallization -- temperature field -- velocity field -- fast freezing tunnel -- Доп. точки доступа: Петухов, Ілля Іванович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі