Наукове обґрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 07.12.2005 / Л. В. Кіптела ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26086 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24-30
УДК
664.8-93
658.562.5
634.7
633.84
Кл.слова (ненормированные): концентрування -- роторний плівковий апарат -- реологія -- пасти -- дикоросла плодово-ягідна сировина -- пряноовочева сировина -- концентрирование -- роторный пленочный аппарат -- реология -- пасты -- дикорастущее плодово-ягодное сырье -- пряноовощное сырье -- concentrating -- rotor film kettle -- rheology -- pastes -- wild growing fruit-ferry material -- picy-vegetable raw material -- Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі