Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.05.2009 / В. В. Євлаш ; наук. конс. М. І. Погожих ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 32 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31294 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 23-28
УДК
664.87
613.292.4
615.273
612.119
Кл.слова (ненормированные): стабілізоване гемове залізо -- дієтична добавка «гемовітал» -- харчові продукти -- продукти антианемічного спрямування -- м’ясні січені вироби -- десерти з кисломолочного сиру -- хлібобулочні вироби -- пряники -- стабилизированное гемовое железо -- диетическая добавка «гемовитал" -- пищевые продукты -- продукты антианемической направленности -- мясные рубленые изделия -- десерты из творога -- хлебобулочные изделия -- stabilized hem iron -- “hemovital” dietary additive -- antianemic food products -- minced meat products -- desserts from lactic cheese -- bakery products -- gingerbread -- Доп. точки доступа: Погожих, Микола Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі