Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.66(575.2)
К 11
.
Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизських національних борошняних виробів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 10.12.2002 / Т. В. Кірієва ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31283 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 19-22

УДК
664.66(575.2)
615.32(575.2)

Кл.слова (ненормированные): киргизькі борошняні вироби -- національні борошняні вироби -- дріжджове тісто -- добавки -- прогресивні схеми -- технологічні схеми -- кыргызские мучные изделия -- национальные мучные изделия -- дрожжевое тесто -- прогрессивные схемы -- технологические схемы -- kirghiz mealy products -- national mealy product -- yeast dough -- additions -- progressive schemes -- technological schemes --
Доп. точки доступа: