Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 14.12.2010 / А. В. Пак ; наук. керівник А. М. Одарченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25345 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.849.037
634.1
Кл.слова (ненормированные): плодові напівфабрикати, -- пастоподібні напівфабрикати -- пектин -- заморожування -- товарознавчі властивості -- якість -- плодовые полуфабрикаты -- пастообразные полуфабрикаты -- замораживание -- товароведные свойства -- качество -- pasty semi-products -- pectin -- frozen -- merchandising properties -- quality -- Доп. точки доступа: Одарченко, Андрій Миколайович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі