Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.68
Х 33
.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 30.11.2015 / К. В. Хвостенко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 16-19

УДК
664.68

Кл.слова (ненормированные): борошно з ваксі-пшениці -- крохмаль -- амілопектин -- галети -- кекси на дріжджах -- сирцеві пряники -- заварні пряники -- черствіння -- цукровмісність -- стабілізація якості -- мука из вакси-пшеницы -- крахмал -- амилопектин -- галеты -- кексы на дрожжах -- сырцовые пряники -- заварные пряники -- черствение -- сахароемкость -- стабилизация качества --
Доп. точки доступа: