Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур (технічні науки) : захищена 28.11.2019 / В. П. Ковальова ; наук. керівник Д. О. Жигунов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2019. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц.
УДК
664.641.016.8
Кл.слова (ненормированные): пшеничне борошно -- пшеничная мука -- сортовий помел -- сортовой помол -- кількість клейковини -- количество клейковины -- число падіння -- число падения -- пошкоджений крохмаль -- повреждённый крахмал -- водопоглинальна здатність -- водовпитывающая способность -- міксолаб -- миксолаб -- технологічна добавка -- технологическая добавка -- змішування -- смешивание -- wheat flour -- high-quality grinding -- gluten content -- falling number -- starch damage -- water absorption capacity -- mixolab -- technological additive -- mixing -- Доп. точки доступа: Жигунов, Дмитро Олександрович\наук. керівник\ Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)