Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.95
Н 73
.
Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих продуктів : захищена 06.07.2006 / Т. М. Новікова ; наук. керівник Л. Б. Добробабіна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.

УДК
664.95

Кл.слова (ненормированные): піленгас -- термостабілізація -- ферментний препарат -- пектин -- ламінарія -- біологічна цінність -- пиленгас -- термостабилизация -- ферментный препарат -- ламинария -- биологическая ценность -- mugil so-iuy basilewsky -- termostabylyzation -- a fermental preparation -- pectin -- biological value --
Доп. точки доступа: