Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 25.04.2005 / Ю. А. Вітер ; наук. керівник Н. Я. Орлова ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.
УДК
664.83.037.5
641.528
658.62
005.52
Ключові слова: деруни -- заморожені напівфабрикати -- споживні властивості -- біологічна цінність -- безпечність -- низкьотемпературне зберігання -- драники -- замороженные полуфабрикаты -- потребительские свойства -- биологическая ценность -- безопасность -- низкотемпературное хранение -- deruny -- frozen prepared food -- consumer properties -- biological value -- safety -- low temperature store -- Додаткові точки доступу: Орлова, Наталія Язепівна\наук. керівник\ Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)