Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 16.11.2006 / Н. В. Смірнова ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК
657
640.4
Кл.слова (ненормированные): система обліку -- методика обліку -- організація обліку -- громадське харчування -- ресторанне господарство -- підприємства -- підрозділи харчування -- система учёта -- организация учёта -- методика учёта -- общественное питание -- ресторанное хозяйство -- предприятия -- подразделения питания -- system of account -- method of account -- organization of account -- public food consumption -- restaurant economy -- subsections -- enterprises of consumption -- Доп. точки доступа: Нац. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)