Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 05.11.2009 / Н. М. Пенкіна ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25436 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.849.03
635.11
Кл.слова (ненормированные): столовий буряк -- токсичні речовини -- кольорові характеристики -- паста -- товарознавча оцінка -- антиоксидантна активність -- радіопротекторні властивості -- зберігання -- столовая свекла -- токсические вещества -- цветовые характеристики -- товароведная оценка -- антиоксидантная активность -- радиопротекторные свойства -- хранение -- red beet -- toxic substances -- colour features -- paste -- merchandising estimation -- antioxidant activity -- antiradiation properties -- storage -- Доп. точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі