Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 30.06.2015 / О. А. Литвиненко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2015. - 42 с. - Бібліогр.: с. 31-39
УДК
664
620.193.16
Кл.слова (ненормированные): гідродинамічна кавітація -- гідродинамічні апарати -- кавітаційні апарати -- математична модель -- фізико-механічні процеси -- ефективність -- зношування -- довговічність -- технічна кераміка -- механізм зношування -- прогнозування -- гидродинамическая кавитация -- гидродинамические аппараты -- кавитационные аппараты -- математическая модель -- физико-механические процессы -- эффективность -- износ -- долговечность -- техническая керамика -- механизм износа -- прогнозирование -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)